Nieuws

Digitale sessies lopen vol, Conner Rousseau blikt vooruit

Ronny Wolfcarius

Friday 02

April 2021 12:59

Denk mee. Doe mee. Deel mee. Dat is onze oproep die je overal zag verschijnen na onze naamsverandering. Op zaterdag 10 april starten we met de eerste digitale bijeenkomst. We beginnen meteen met een thema van formaat: “een goed en gelukkig leven”. Want zeg nu zelf, wie wil dat nu niet? 

Je gedacht zeggen, in gesprek gaan met elkaar en met Conner Rousseau over de voorwaarden voor een goed en gelukkig leven. Dat staat er te gebeuren tijdens de eerste sessie. Voor onze voorzitter is dit een eerste belangrijke stap in het participatietraject. “Politiek gaat over het leven van iedereen. Onze beweging voegt daar een extra dimensie aan toe. We vertellen niet alleen wat onze standpunten zijn, we vragen ook actief aan mensen om mee te denken.

We roepen op om met iedereen aan de slag te gaan die opnieuw vooruit wil

Tijdens de sessie stellen we de vraag: Wat is dat, een goed en gelukkig leven? En wat is daarvoor nodig? Daar willen we met heel veel mensen over spreken. Op 10 april voor de eerste keer; en in de komende weken en maanden met nog veel meer mensen. Het is op basis van die gesprekken dat we de prioriteiten bepalen. En finaal samen met iedereen die wil op zoek gaan naar oplossingen en concrete voorstellen uitwerken.

We roepen op om met iedereen aan de slag te gaan die opnieuw vooruit wil en die gelooft in de kracht van solidariteit om samen van ons land het beste land ter wereld te maken. Deze oproep wordt nu beantwoord, de eerste sessie is al volledig volzet”, aldus Conner Rousseau.

Ben je nog niet ingeschreven en wil je deze kans niet missen? We got you covered. Schrijf je in voor de bijeenkomst “goed en gelukkig leven” in april of mei. Ook voor andere thema’s kan je nog inschrijven. Wees er snel bij. Are you with us? 


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Ronny Wolfcarius

Deel dit artikel met je vrienden.