Nieuws

Wil jij een belastingsysteem dat je vooruit helpt, een systeem dat je waar geeft voor je geld? Praat erover met ons

Ronny Wolfcarius

Monday 05

April 2021 09:00

Onze eerste digitale sessie over een goed en gelukkig leven was snel volzet. Voor onze tweede sessie rond eerlijke fiscaliteit zijn nog enkele plaatsen vrij. Denk samen met ons mee over eerlijke fiscaliteit. Federaal volksvertegenwoordiger Joris Vandenbroucke en fiscaal expert Michel Maus gaan met jullie in gesprek.  

Wat zijn eerlijke belastingen? Welke problemen zijn er met ons huidig belastingsysteem? Waar moet Vooruit prioritair op inzetten wanneer het aankomt op fiscaliteit? Het zijn een aantal vragen die we graag samen met jou beantwoorden en waar we je gedacht over willen horen. Daarom organiseren we een digitale sessie met fiscaal expert Michel Maus en Joris Vandenbroucke, die voor onze beweging het thema fiscaliteit opvolgt in het parlement. 

Want belastingen gaan over het contract tussen overheid en burgers; en burgers onderling. Dat is de pot met publieke bijdragen waar we cruciale zaken mee betalen in onze samenleving die we elk apart niet kunnen betalen: scholen, ziekenhuizen, wegen én veiligheid, etc. Dat contract kan enkel werken als mensen aanvoelen dat het systeem eerlijk is, henzelf mee vooruit helpt en dat overtreders aangepakt worden. Wij willen dat systeem, samen met jullie, eerlijker maken. Met jouw input gaan we dan ook aan de slag. 

Om het beste land ter wereld te worden is het nodig dat iedereen zijn eerlijk deel bijdraagt en krijgt, niet meer en niet minder. Daar zijn wij van overtuigd.

Ben je nog niet ingeschreven en wil je deze kans niet missen? Schrijf je hier dan snel in voor onze digitale sessie op 14 april 2021. Wees er snel bij. Are you with us? 

Denk mee, doe mee, deel mee.


Ga naar Nieuws Vooruit
Over de Auteur

Ronny Wolfcarius

Deel dit artikel met je vrienden.