Kopie_van__Stap_mee_met_Jurgen_Veurne_(Vierkant))

Stap mee met Jurgen - Veurne

zondag 02 juni, 2024 | 09:30 -12:00
Locatie:
StAPwest Veurne, Veurne

Is er genoeg natuur in Veurne? Is het hier goed wonen? Is er voldoende ruimte voor ontspanning? Afgelopen jaren is er veel veranderd in Veurne. Het is een stad beweging. Jurgen Vanlerberghe, Peter Roose & Elise Sticker trekken hun wandelschoenen aan en wandelen op zondag 2 juni met jou door Veurne om een antwoord te vinden op die vragen.   

Stap mee met Jurgen Vanlerberghe, gedeputeerde bij Provincie West-Vlaanderen, Peter Roose, burgemeester & Elise Sticker, ondervoorzitter van de Jongsocialisten. Allemaal geboren en getogen in de Westhoek én kandidaat voor Vooruit bij de verkiezingen in juni. Zij zijn jouw gids voor een unieke wandeling (± 5km).  

Onderweg kom je heel wat te weten over de realisaties van de afgelopen jaren, de grote uitdagingen waar we voor staan, maar ook welke oplossingen we daar met Vooruit voor hebben. Ben je benieuwd? Trek zeker je wandelschoenen aan en sluit je aan bij ons voor een gezellige, inspirerende wandeling. We kunnen niet wachten om samen op pad te gaan! We spreken af om 9u30 aan het Suikerplein (Suikerpark - Brikkerijstraat, 8630 Veurne).

Kom je?