Krijtverfactie.jpg
Acties

De krijtverf-bedankactie!

Locatie:
In jouw regio,

Zet je favoriete persoon of iemand die het echt verdient in de bloemetjes. 

 

Zeg het met krijt: steek de mensen rondom je een hart onder de riem met de Vooruit sjablonen. Maak samen of alleen iemand gelukkig: in een digitale DIY sessie knutselen we een boodschap. Kies jullie kleur krijt en ga op pad om mensen met een krijtboodschap voor de deur in de bloemetjes te zetten. Niets mooier, zeker na een moeilijk jaar, om iemand simpelweg blij te maken. 

Het zijn moeilijke tijden waarin onze sociale contacten enorm beperkt zijn. Nochtans zijn er zeer veel mensen die zich ontzettend solidair tonen. Om hen een hart onder de riem te steken, willen we ze op een originele manier bedanken. Steek jij ze mee een hart onder de riem met een positieve boodschap?

 

Het plan is eenvoudig: met onze sjablonen ga je aan de slag om boodschappen te knutselen in oud karton. Nog enkel krijt of een krijtspuitbus zoeken en je bent klaar om op stap te gaan en je boodschap voor iemands deur of in de straat achter te laten. En dat hoef je niet alleen te doen: doe mee aan de digitale DIY Vooruit sessies of denk samen met je vrienden, collega’s, buren of familie na over positieve boodschappen, organiseer een knutselmoment en ga op pad. Laat je creativiteit de vrije loop!

Schrijf je in van voor een van onze digitale DIY knutselsessies: een ideale bezigheid om nieuwe mensen te leren kennen, een toffe babbel te doen en samen de mooiste boodschappen te bedenken.  

Verras de helden rondom jou met een krijtboodschap voor de deur! 

Kom je?