Krijtverfactie

De krijtverf-bedankactie!

Locatie:
In jouw regio,

Zet je favoriete persoon of iemand die het echt verdient in de bloemetjes. 

Zeg het met krijt: steek de mensen rondom je een hart onder de riem met een krijtcomplimentje voor hun deur. Maak samen of alleen iemand gelukkig: krijt een mooie boodschap voor hun woning, werk of op hun weg. Zo maken we samen iemands dag, en werken we verder aan een warm land. Kies jullie kleur krijt en ga op pad om mensen met een krijtboodschap in de bloemetjes te zetten. Niets mooier, zeker na een moeilijk jaar, om iemand simpelweg blij te maken. 

Het zijn moeilijke tijden waarin onze sociale contacten enorm beperkt zijn. Nochtans zijn er zeer veel mensen die zich ontzettend solidair tonen. Om hen een hart onder de riem te steken, willen we ze op een originele manier bedanken. Steek jij ze mee een hart onder de riem met een positieve boodschap?

Het plan is eenvoudig: met onze inspiratiecomplimenten, of met jouw uniek complimentje ga je aan de slag om boodschappen te gaan krijten voor de deur.  En dat kan, maar hoef je niet alleen te doen: doe het in groep, en met je vrienden, collega’s, buren of familie kan je nadenken over positieve boodschappen, organiseer een krijtmoment en ga op pad. Laat je creativiteit de vrije loop!

Schrijf je in van voor deze actie en je ontvangt van ons: krijt en een aantal inspiratiecomplimenten! 

Verras de helden rondom jou met een krijtboodschap voor de deur! 

Kom je?