Melissa & Frank

Zorgronde

On tour

Investeren én hervormen in onze gezondheidszorg. daarover willen we met jullie in gesprek gaan. Frank werkt aan de grootste ziekenhuishervorming in jaren, en jullie input is daarbij van belang! Op verschillende locaties in West-Vlaanderen kom ik langs, in steden en gemeenten waar een ziekenhuis is.

Zorg, dat gaat ons allen aan.

Om de eenvoudige reden dat we vroeg of laat allemaal zorg nodig hebben. De voorbije jaren zagen we een ongelofelijke inzet en engagement van al ons zorgpersoneel.

Vooruit heeft de afgelopen 2,5 jaar, met onze minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke, al heel veel geïnvesteerd in de gezondheidszorg. Door te investeren en hervormen verandert er een hoop, zowel voor zorgverleners als voor patiëntenVoor zorgverleners door ervoor te zorgen dat je job goed kan doen. Voor patiënten door ervoor te zorgen dat de zorg die je nodig hebt betaalbaar en toegankelijk is.

Over die investeringen en hervormingen willen we met jullie in debat gaan. Ook experten worden betrokken op deze avond en we laten jullie aan het woord.

  • Wanneer kom je ons tegen?