Nieuws

LOKAAL: Schepen Bob D’Haeseleer uit Eeklo kiest voor Vooruit

Ronny Wolfcarius

Friday 21

May 2021 13:05

Bob D’Haeseleer, schepen van Ruimtelijke Ordening, Stadsontwikkeling, Omgeving en Energie in Eeklo, versterkt het team van Vooruit Eeklo. “Als progressieve beweging die met open vizier op een andere, eigentijdse manier aan politiek doet, sluit Vooruit helemaal aan bij mijn aanpak als schepen. Het is mijn ambitie om Vooruit Eeklo uit te bouwen tot de spil van de progressieve politiek en om van Eeklo de beste stad te maken waar iedereen een goed en gelukkig leven kan leiden.”

Eddy Coene, voorzitter van Vooruit Eeklo : “Wij zijn zeer blij dat we onze rangen kunnen versterken met Bob D’Haeseleer. Wij delen zijn visie op Eeklo ten volle. Ik doe ook een oproep naar alle stadsgenoten die vooruit willen met Eeklo. Vooruit Eeklo smijt de ramen en deuren open voor alle Eeklonaren die mee de handen uit de mouwen willen steken en die geloven in de kracht van solidariteit om van Eeklo een stad te maken waar het goed is om in op te groeien, te werken en te wonen.”

Kamerlid Joris Vandenbroucke is opgetogen over de keuze van Bob D’Haeseleer. “Bob is zeer welkom bij Vooruit. Als schepen heeft hij bewezen dat hij iedereen kan betrekken bij een ambitieus Klimaat- en Energiebeleid. Hij heeft Eeklo mee op de kaart gezet als voorbeeld voor burgerparticipatie. Bob is een politicus van de 21ste eeuw die de stilstand wil doorbreken en samenwerkt met iedereen die vooruit wil. Dat is ook waar onze beweging voor staat.”

Bob D’Haeseleer zal zich met de volle steun van Vooruit Eeklo als schepen blijven inzetten om het bestuursakkoord van de coalitie in Eeklo uit te voeren.

---

Info :

Bob D’Haeseleer, schepen : 0486/44 44 90

Joris Vandenbroucke, Kamerlid : 0475/98 14 58

Eddy Coene, voorzitter Vooruit Eeklo : 0474/77 57 88 

Over de Auteur

Ronny Wolfcarius

Deel dit artikel met je vrienden.

Dit vind je misschien ook
interessant