240425_ONTMOETINGSAVOND_VISUAL

Ontmoetingsavond draagouderschap

vrijdag 17 mei, 2024 | 20:00 -
Locatie:
Red Loft, Hugo van der Goesstraat 17A, Gent

Onze maatschappij staat niet stil. Het is daarom belangrijk dat de politiek aandacht heeft voor veranderingen en luistert naar de vragen, bedenkingen en uitdagingen die hiermee gepaard gaan. Om ervoor te zorgen dat wetten en regels niet achterlopen op de maatschappelijke realiteit en de terechte verzuchtingen van mensen.

Daarom wil Freya Van den Bossche ethische dossiers zoals abortus, draagmoederschap en euthanasie nog meer bespreekbaar maken. Om zo de stilstand te doorbreken die al jarenlang de politiek beheerst. Om opnieuw vooruit te gaan.

Op 17 mei vind er een ontmoetingsavond rond draagouderschap plaats. De avond staat in het kader van draagouderschap, dat in België nog altijd niet wettelijk geregeld is. Hierdoor krijgen noch de draagouder, noch de wensouder, noch het kind de bescherming en zekerheid die ze nodig hebben. Vooruit wil daar verandering in brengen.

Tijdens deze ontmoetingsavond wil Freya graag jullie verhalen, vragen of bedenkingen horen. Ben je zelf draagvrouw (geweest)? Heb jij zelf een kinderwens waarbij draagouderschap kan helpen? Heb je zelf al het traject doorlopen of zit je er middenin? Of is het gewoon een onderwerp dat je interesseert? Iedereen welkom!

Toegang is gratis, er wordt enkel gevraagd om op voorhand in te schrijven.

Het belooft een boeiend gesprek te worden met veel ruimte voor jouw vragen. Welkom!

Kom je?