1x1nieuwjaarsreceptie.jpg

Samen Vooruit in 2024

Sunday 21 January, 2024 | 11:00 -
Locatie:
Beurs-, Meeting- en Congrescentrum Brugge, Brugge

2024: een belangrijk jaar. Het is Vooruit. Of het is achteruit. Het zal vooruit zijn met onze koopkracht, onze gezondheid en onze vrijheid. Of het zal achteruit zijn met uw welvaart en uw vrijheid.


We staan voor een grote uitdaging: opboksen tegen de extremen. Hardwerkende mensen opnieuw vooruit doen gaan. Het leven opnieuw betaalbaar maken voor gewone mensen. De stilstand doorbreken. In het onderwijs, in de kinderopvang en in de ouderenzorg. Dat is onze inzet voor 2024. Dat is waar wij socialisten voor blijven strijden.


Want er is maar één partij die het verschil maakt voor de gewone man. En dat is Vooruit. Zonder socialisten in de regering gaat de koopkracht van mensen erop achteruit. Alleen met socialisten hogere lonen, hogere pensioenen en een lagere btw op energie.


We zijn steeds met meer. Om samen vooruit te gaan. Om die stilstand te doorbeken. Daarom willen we graag, samen met jullie, het nieuwe jaar inzetten en onze strijd op scherp stellen. Op zondag 21 januari in het BMCC Congrescentrum in Brugge. Schrijf je in om, met onze voorzitter Melissa Depraetere, samen Vooruit te gaan in 2024.

Kom je?