Jinnih Beels

Jinnih Beels

47 jaar
Schepen in Antwerpen, Federaal parlementslid
Berchem (Antwerpen)

Ik wil strijden voor een rechtvaardige wereld. Dat heb ik twintig jaar gedaan bij de politie en nu wil ik dat op een andere manier doen in de politiek. Ik wil moeilijke wegen bewandelbaar maken en zo mensen helpen om hun dromen waar te maken. Op die manier kan ik iets terug doen voor de samenleving en een stem proberen geven aan iedereen die niet (genoeg) gehoord wordt.

Ik ben er fier op dat ik de eerste vrouwelijke rijkswachtofficier van andere afkomst geworden ben. Ik ben ook fier op het doorzettingsvermogen dat ik getoond heb om van diversiteit en een wijkgerichte politie een prioriteit te maken binnen de lokale politie van Antwerpen en Mechelen-Willebroek. Ik ben ook erg trots op mijn huidige functie als schepen van Antwerpen.

Mijn motto “one life, live it” spreekt voor zich. Ik hou ervan om mijn grenzen op te zoeken en te verleggen. Dat doe ik bijvoorbeeld door een dodentocht te stappen, te rappellen of een marathon te lopen (of toch een halve in mijn hoofd). Naast de avontuurlijke hobby’s kom ik tot rust bij een misdaadserie en doe ik ook graag gewoon eens niks. 

Mijn grootste geluk? Mijn geweldige zoon en de luxe hebben om over iets te kunnen klagen.

Al het nieuws over Jinnih Beels vind je hier.