student_shutterstock_201109085.jpg
Acties

Vooruit Studentenbox

Locatie:
In jouw regio,

Steek een student een hart onder de riem!

Studenten gaan lastige weken tegemoet. Alsof corona nog niet erg genoeg was, krijgen ze er nu nog een ‘blok’ en examens bovenop. Om hen een hart onder de riem te steken en de pijn wat te verzachten, biedt Vooruit studentenboxen aan. 

De blok en examenperiode is nooit de leukste periode voor studenten. Kilo's leerstof onder de knie krijgen en reproduceren op een korte tijd. Ga er maar eens aan staan. Voor de derde keer op rij al wordt deze periode extra zwaar. Door de aanhoudende corona blijft hun sociaal contact beperkt. Een schouderklopje, een knuffel met de boodschap ‘het komt wel goed’ of gewoon eens het hoofd leeg maken op een simpele fuif. Het kan niet. Weeral niet. Ze moeten het doen met af een toe een mail. Af en toe een sms. Of af en toe een what’s app. En dat begint te wegen.

Daarom bieden we - om die studenten een hart onder de riem te steken - studentenboxen aan. Iedereen die een student met meer dan een telefoontje, een sms of een what’s app wil steunen, kan via ons als verrassing zo’n pakketje EN een persoonlijke boodschap laten bezorgen bij de student die wat steun kan gebruiken. Een extra ruggensteuntje dus, die misschien wel kan beslissen over buigen of barsten. 

De pakketjes zijn gevuld met een fluostift, een notitieschrift met stylo, Post-its, een gom, een stressbal, een planningskalender, een drinkfles van Vooruit, een blikje Nalu, een zakje chips stuk chocolade, een totebag en een Vooruit-pils. Op een bijhorend kaartje kan je bovendien een persoonlijke boodschap laten noteren.

Opgelet: Na dat je je inschrijft hieronder, word je doorgestuurd naar de webshop. Op de webshop moet je nog het pakketje bestellen op het adres van degene die je wil verrassen. Plaats je bestelling in je winkelmandje, schrijf je persoonlijke boodschap neer en laat die vervolgens leveren bij de student.

Voor dit alles betaal je 15 euro, exclusief verzending!

 

Wil je inschrijven met een groep? Klik dan hier. 

Wil je inschrijven als persoon? Scroll dan even verder :).

 

 

 

Kom je?