Vicky Reynaert

Vicky Reynaert

Ik heb kansen gekregen in mijn leven dankzij ons uitstekend en betaalbaar onderwijssysteem. Ik wil ervoor zorgen dat andere mensen ook kansen krijgen in hun leven om hun dromen na te jagen. Na een passage als doctoraatsonderzoeker aan de UGent en een functie bij de Vlaamse overheid, zit ik nu in een positie waarin ik écht mensen kan helpen. Zo heb ik al kunnen zorgen voor achttien extra plaatsen voor kinderopvang in Beernem en ook de studieondersteuning aan huis bij kwetsbare gezinnen vind ik een mooie realisatie.

“Have a heart that never hardens, a temper that never tires and a touch that never hurts” van Charles Dickens is mijn favoriete quote. Ik probeer ernaar te leven. Vooral over dat temperament valt iets te zeggen. Een karaktertrek die ik volgens velen geërfd heb van mijn grootvader. Ik was pas zes toen hij overleed dus ik kan het me niet zo goed herinneren. Wat ik wel weet is dat ik hem nog zoveel zou willen vragen.

Dat zal wel liggen aan mijn gedrevenheid om op zoek te gaan naar het onvindbare. Een eigenschap die vrienden en collega’s bewonderenswaardig vinden aan mij. Als ik even genoeg heb van het zoeken, sla ik een boek open of maak ik mijn hoofd leeg tijdens een rustgevende wandeling.

Mijn grootste geluk? Mijn zoontje Achiel.

Alle nieuws over Vicky Reynaert vind je hier.

Punten
536VP
VP, wat is dat?

Dat zijn Vooruit Punten.
Telkens je meewerkt aan een Vooruit-actie, groot of klein, online of offline, ontvang je Vooruit Punten.

Wat je met die punten kan doen? Dat blijft nog even ons geheim. We vertellen het snel 🙂