Pimp_je_glasbol.jpg
Acties

Pimp je glasbol

Locatie:
In jouw regio,

Is de glasbol in jouw buurt ook een hotspot voor zwerfvuil? Ga met een make-over de strijd aan!

Glasbollen lijken wel een magneet voor zwerfvuil. Dat kan en moet beter. Gaan we samen het gevecht tegen zwerfvuil aan? Bestel ons PimpPakket en ga volledig los op de glasbol in jouw buurt. Je maakt je buurt er weer een beetje mooier mee én je schrikt er sluikstorters mee af. Win-win!

De strijd tegen zwerfvuil en afval: dat is onze missie. Zo beschermen we onze natuur en het milieu. Werk met ons samen aan het properste land ter wereld waar het heerlijk wonen is, want het is nodig. Jammer genoeg zien we nog vaak dat mensen zonder schroom hun afval dumpen rondom glascontainers. 

Onderzoek toont aan dat wanneer je de omgeving van een glascontainer en de bol zelf opvrolijkt, mensen minder gaan sluikstorten. Of ze nu onder de indruk zijn van je werk, of de mooie glasbol willen in ere laten: als we er het zwerfafval een halt mee kunnen toeroepen is het geslaagd.  Dus waar wachten we op? Ga samen met je buren, vrienden gezin de uitdaging aan en maak van jouw glasbol de mooiste glasbol van Vlaanderen. Dat kan met plantjes en bloemen of in samenwerking met een lokale kunstenaar. Go nuts! Bestel ons glasbol-battlepakket voor inspiratie en je kan zo aan de slag! Bezorg ons zeker foto’s van jouw gepimpte glasbol #PimpjeGlasbol @Vooruit. 

Zet samen met ons je schouders onder de strijd tegen zwerfafval en voor een nette, publieke ruimte!

Schrik sluikstorters af met een kleurrijke make-over van je glascontainer!

 

Wil je inschrijven met een groep? Klik hier >>

 

Wil je inschrijven als persoon? Scroll dan even verder ;) 

Kom je?