Kris Verduyckt

Kris Verduyckt

47 jaar
Federaal parlementslid
Lommel

De groeiende onverdraagzaamheid, zelfs vroeger bij de jeugdbeweging, was voor mij het signaal om niet aan de kant te blijven staan. In tegenstelling tot het zondagse wedstrijdje cafévoetbal bleef ik niet aan de zijlijn staan en schoot ik in actie bij de socio-culturele organisatie Curieus. Als mandataris ben ik het fierst op de uitbouw van Bosland, het grootste en kindvriendelijkste bos van Vlaanderen. 

Vooruit is voor mij oplossingsgerichte politiek met een positieve blik waarbij we principes als eerlijkheid en rechtvaardigheid stevig in onze handen nemen. De route ligt niet vast maar de bestemming wel. En dat is een samenleving gebaseerd op samenwerking waarbij we niemand achterlaten, respect hebben voor elkaars mening en voor de omgeving waarin we wonen. 

“Het leven is een feestelijk en hartstochtelijk spel gespeeld met nieuwe en oude vrienden” van Frederique Huydts is mijn levensmotto. Dat herken ik in Bart Peeters en daarom kijk ik zo naar hem op. Zelf speel ik ook graag met taal, dan schud ik even met mijn hoofd en valt er een raadsel of quizvraag uit voor één van mijn quizjes. Anderen plezieren vind ik namelijk plezant! Er is wel één ultieme quizvraag die ieder jaar terugkomt en waarop ik absoluut het antwoord wil weten: ‘Wie is De Mol?’. 

Mijn grootste geluk? Sneeuw in Oostenrijk, modder in de Voerstreek en koffie op mijn terras met mijn gezin heel dicht in de buurt.

Al het nieuws over Kris Verduyckt vind je hier.