Acties

Guerilla Gardening: plant je buurt

Locatie:
In jouw regio,

Tover kale terreinen in je buurt om tot een bloemenweide: bestel jouw zaadbommetjes. 

Stoor jij jezelf aan lege, kale terreinen of strak gemaaide perceeltjes? Geven bloemen jouw dag ook kleur? Fleur dan deze lente je buurt op! Met zaadbommen toveren we terreinen om tot bloemenweides. Heerlijk voor het oog, goed voor bijen en andere insecten, en net dat tikkeltje extra om bloemen te zien groeien waar voorheen niets stond. Doe mee en gooi jouw Vooruit-zaadbommetjes waar het kan. 

In een volgebouwd Vlaanderen hebben we veel te weinig groen, en dat weegt op ons ecosysteem, onze natuur - denk maar aan de bijen -, en op ons gemoed. Hoeveel beter voel je je niet als je kunt genieten van prachtige groene stukjes tussen al dat beton? Toch liggen nog heel wat terreinen er vaak leeg en kaal bij. Ook mooie open stukjes worden vaak te strak gemaaid. Daar brengen we deze lente verandering in: bestel hier jouw Vooruit-zaadbommetjes en strooi deze uit daar waar een bloemenweide meer dan welkom is. 

Toon ons jullie resultaat met de #VooruitLente @Vooruit. Want ook wij gaan aan de slag voor een groener Vlaanderen, waar het heerlijk wandelen is en waar we werken aan een gezonde natuur. Doe mee en bestel, maak je wandelingen net dat beetje spannender en laat  iedereen genieten van prachtige bloemenweiden.  

Werk mee aan een groene wijk: bestel je zaadbommetjes. 

 

Wil je inschrijven met een groep? Klik dan hier. 

Wil je inschrijven als persoon? Scroll dan even verder :). 

 

Kom je?